Značenje pitanja

Što je pitanje:

Riječ pitanje može se odnositi na sumnjivo pitanje o kojem je potrebno raspraviti, raspravu, pitanje ili preispitivanje neke stvari ili pitanja.

Pitanje dolazi od latinskog glagola quaerere koji se odnosi na radnju traženja, propitivanja ili pokušaja pronalaženja istine. Cuestion je sinonim za interes, točku, temu, temu, pitanje, raspravu, problem, a na engleskom se prevodi kao materija ili stvar od.

Pitanje se općenito odnosi na "nešto široko" i koristi se kao sinonim "nečega" ili "o nečemu", na primjer, kada se kaže da je "pitanje vremena kada će biljka rasti" ili "tj. već je zaboravljeno pitanje "ili" pitanje je sreće pri osvajanju lutrije.

Riječ pitanje koristi se prije onoga što nazivamo ljudskim, društvenim ili univerzalnim vrijednostima kada se odnosi na promišljanje jedne teme u odnosu na drugu, poput: "mnogi su umrli zbog časti braneći svoje ideale" ili "to pitanje je dostojanstva braniti svoje ".

Pitanje se također koristi za upućivanje na osobne preferencije o nečemu, kao što su: pitanje prioriteta, pitanje stila, pitanje stava.

Pitanje se koristi za spominjanje rubova određene teme, kao što je, na primjer, društveno pitanje koje je društveni problem nastao nakon industrijske revolucije, pitanje spola, koje uključuje sve probleme vezane uz rod.

Oznake:  Tehnologija-E-Inovacija Izrazi-Na-Engleski Religija I Duhovnost