Značenje hrane

Što je Foodie:

Gurman To je engleska riječ koja označava one ljude koji vole hranu i piće. Može se prevesti na španjolski kao gurman.

The gurmani Oni su ljudi koji vole dobru hranu i sve što je vezano uz hranu. Vole jesti i piti, iskusiti nove okuse i isprobati nove recepte. Uživaju u izlascima u dobar restoran isto koliko i ostaju doma i kuhaju.

A gurmanMeđutim, on nije stručnjak niti veliki poznavatelj gastronomije, što bi bio gurman, niti je osoba istančanog ukusa, kao gurmanski. Naprotiv, gurman jednostavno je strastven prema dobroj hrani, pa je stoga širi i entuzijastičniji.

Pogledajte također Gourmet.

Dakle, gurman Više voli poseban restoran u kojem poslužuju kvalitetnu hranu, nego nagrađivan i elegantan restoran. Uživajte u učenju novih recepata (lokalnih ili egzotičnih), isprobavanju novih okusa ili cijenjenju dobrog pića, umjesto da se usredotočite na najpoznatije ili najpoznatije recepte ili pića na nekom mjestu.

Osim toga, gurman zanima vas sve što se vrti oko industrije hrane i pića: restorani, vinarije, degustacije, znanost o hrani, posjećivanje otvaranja ili zatvaranja trgovina, praćenje najnovijih trendova i, sve to, bez zanemarivanja zdravlja.

Oznake:  Općenito Tehnologija-E-Inovacija Izrazi-Popularni